KrakLog

Anal retentive

Zero7 is terug naar de winkel. Bedankt voor alle tips om het eventueel te kunnen rippen, ik heb eigenlijk mijn bekomst een beetje van Zero7, in ieder geval van de tweede CD. Ergens is de muziekindustrie een verkeerde weg ingeslagen. In plaats van zich aan te passen naar een nieuwe situatie lijken ze eerder hun anale fase in gegaan te zijn. Met het compromitteren van standaards van geluidsragers wordt getracht het illegaal verspreiden van muziek tegen te gaan, zonder overigens al te veel succes.
Zero7 is terug, tof (om dat woord maar eens te gebruiken) van de Free Record Shop, want ze zijn het niet verplicht. Voor het ‘vrijgekomen’ geld heb ik (eindelijk, ik weet het foei) O van Damien Rice gekocht.
Damien is een goed voorbeeld van hoe het ook kan. Het is een sympathieke knul (helpt) er zijn downloadbare samples van de nummers en een hele berg streaming spul van goede kwaliteit.

  • Edwinek zei: Grappig is dus dat ze, in jouw geval tenminste, door het voorkomen van illegale verspreiding juist de legale verkoop hebben verhinderd. Boontje komt om zijn loontje!