KrakLog

Hmmmmmm.

Boterham

Ik had geen zin om een diepvriespizza op te leuken en Mw. Krak had nog een halve (reeds opgeleukte) liggen.
Toen heb ik voor mezelf (durf net iets meer als er niemand van mee hoeft te eten) dit gemaakt.
Benodigdheden

  • Een ui
  • Een paar champignons
  • Een paar romaatjes (kneine roma tomaatjes)
  • Een ei
  • Twee volkorenboterhammen
  • Lekker smeltende kaas
  • Diverse kruiden

Even een hapje nemen, hmmmmm.
Bereiding

  1. Snipper de ui en snij de champignons in sliertjes (in plakjes snijden, de champignon een kwartslag draaien en nog een keer in plakjes snijden)
  2. Bak de ui en de champignonsliertjes zachtjes aan
  3. Snijd de tomaatjes in plakjes en voeg die later toe
  4. Voeg kruiding toe bijv. zoals in deze:
    • Peterselie
    • Oregano
    • Basilicum
    • Knoflookvlokken
  5. Haal de pan van het vuur en doe de inhoud over in een schaaltje om het wat af te laten koelen
  6. Rooster de twee boterhammen en verwarm de oven voor (was bij mij niet nodig i.v.m. opgewarmde pizza)
  7. Kluts een ei door het gebakken mengseltje
  8. Doe het mengsel op de boterhammetjes. Strooi er de kaas over en plaats het in de oven
  9. Wacht tot de kaas oogverblindend is (of eng zwart wordt)
  10. Smikkelen

Bewerkelijk hoor, recepten.

  • Edwinek zei: Ziet er dan ook behoorlijk smikkel uit.