KrakLog

Bekijk de wereld eens door een Polaroid bril

Soms moet je er even uit en als dan de zon schijnt en het heeft geregend dan is het de moeite waard om een Polaroid bril op te zetten. Als door een speciaal voor jou gemaakte stereoscopische voorstelling loop je door de natuur die de fraaiste kunstwerkjes uitvoert.
Toen ik over het brugje liep was er net een eend die het ook door had. Hij richtte zich op in het water en spatte waterdruppels in de rondte die als pareltjes afstaken tegen de donkere ondergrond. Zijn koppie glansde als met een intensiteit die je alleen onder deze omstandigheden ziet.
De vier hoge bomen, twee aan elke kant hadden, toen ik omhoog keek, al een even indrukwekkend effect. Een donkere lucht (door Polaroid) en prachtige gele tinten van de de populierenblaadjes.
De waterkipjes die op een onzichtbare waterspiegel drijvend pikken naar ineens zichtbaar watergeplantte. Een helderheid die je niet vaak ziet (ook al is hij er misschien wel…).

Annabelle is vanmorgen ingeslapen.

  • cockie zei: Aaaaaaaaaaah... de grootste knuffel op aard.... sterkte!
  • Ðulû zei: O nee, dat is echt heel erg. Zielig, sterkte!
  • jac zei: Allen dank!
  • oegedruppel zei: oh wat zielig geen id waar jullie het over hebben maar het zal wel goed zijn hvjullie kutjuhs
  • oegedruppel zei: ik neem mijn woorden terug sorry het spijt me ik had even neit gezien wat er nou stond mijn oprechte deel neming STERKTE