KrakLog

Kaas (1)

Kaas

Blijkbaar ben ik het aan het verleren, het geen foto’s maken van wat er uit de oven komt (zie vorige dagen).
Ik ben in de oven, dat wil zeggen, ik heb de afgelopen dagen alleen maar ovendingen gemaakt en dat bevalt errrug goed. Niet in de laatse plaats omdat ik geen (u leest het goed) geen kaas lust(te). Gesmolten kaas (liefst met blosje op de wangen) rook altijd al lekker en zag er lekker uit, maar eten was er nooit van gekomen. Pizza’s zonder kaas dus ook.
Een tijdje terug begonnen met pizza’s met kaas en nu dus gewoon losse kaas over ovengerechten. Het lijkt dat ik naast in de oven te zijn ik ook in de kaas ga. Joepie!

Dit was overigens een pastaschotel met over(/n) heerlijke romaatjes, champignons (lustte ik ook niet, een jaar geleden), uien (eet ik sinds een jaar of tien) paprika (ongeveer een jaar of dertien) knoflook (zelfde periode) totmatenblokjes en tompu. Oh, en natuurlijk ook weer een paddenstoelenbouillonblokje.

  • Edwinek zei: Tompu? Is dat ook de basisgrondstof voor tompoezen?