KrakLog

Afslag

Hij had de afslag gemist omdat er drie vrachtwagens nauw aaneengesloten de weg af gingen, hij kon er niet tussen en voor hij het wist was zijn kans verkeken. Dat Adriaan geen held was wist iedereen en zeker op de snelweg nam hij nogwel eens een foute beslissing. Zoals nu en wanneer kwam de volgende afslag?
Blijkbaar nog eventjes niet.

Hij had het wel stoer gevonden, gewoon even naar Duitsland rijden, spulletjes ophalen en terug. Helaas liep het dus niet zo gesmeerd als hij dacht, hij was al veel te laat en hij liep het risico dat hij door deze gemiste afslag wel eens voor een gesloten deur zou kunnen komen te staan.
Daar was de volgende afslag. Hij zou snel op de kaart kijken hoe hij binnendoor, want dat leek sneller, op de plaats van bestemming zou kunnen komen. Beneden aan de afrit, auto in de berm gezet, kaart erbij, ja, daar was een weg. Hij had nog een half uur, dat zou moeten gaan.
Vrrrum, daar ging hij weer op pad. Nu was er nog maar een probleem, de schaal van de kaart. Dat was altijd lastig, wanneer kwam nu die zijweg. Hij kwam langs een soort van bospad dus dat kon het niet zijn, maar verder kwam hij een hele tijd niets tegen. Terug dan maar, het bospad. Het bospad bleek toch een redelijke weg te zijn, waarschijnlijk dus de weg op de kaart. En inderdaad, hij kwam net op tijd aan bij het bedrijf waar hij moest zijn, pakje lag klaar.
Dat het knap was dat hij op tijd was gekomen, ze hadden al afgesproken dat er iemand zou blijven wachten want grote file, aanrijding bij afslag, drie vrachtwagens.