KrakLog

Fotofinish

Tijdens mijn (in retrospect) sabbatical year maakte ik een serie filmpjes die vooral leuk waren om te maken en verder vrij van enige pretentie bleven. Zo doe ik dingen graag. Maar ze staan er nog! Jawel en ze trekken ook nog (af en toe) bezoekers. Er zijn zelfs bezoekers die af en toe nog reageren ook. Vooraal mijn eindetijd filmpje waarin ik een dubbel ingepakte rol chocoladekoekjes als voorteken van de eindtijd zie levert erg grappige reacties op, zo ook vandaag:
ik snap dit echt voor geen meter!! Wat een zinloos filmpje wees wel serieus als je er iets op zet!!
Lief he?

Nu kwam ik vanochtend sowieso wat lastig op gang dus keek ik eens wat de reageurster dan wel niet had staan, want dat is belangrijk bij mensen op de morele hoogvlakte: leef wat je preekt. 
Blijkt dat ze karaooksels doet, maar dat kun je niemand kwalijk nemen. Wel grappig was haar reactie op ‘brief uit de hel’:
weetje eigenlijk heb bijna niemand een excuus dat ze Jezus niet kennen! Iedereen viert kerst en vraag aan iedereen wat de reden er achter is en ze weten het, ook waarom Jezus naar de aarde was gekomen! Maar dat neemt ons niet af om te getuigen over Jezus!! Want Hij leeft en wij moeten het goede nieuws brengen!

Hihi, serieus.

  • ton zei: Als Hij leeft kan Hij toch zelf wel het goede nieuws brengen...
  • edwinek zei: En ik dacht altijd dat karaoken het werk van de duivel was...
  • Irene zei: In dit geval vind ik twee uitroeptekens al een sure sign of madness. Die brengt het niet meer tot vijf.
  • Laurent zei: Had die tweede dan wel een excuus om geen Nederlandse grammatica te kennen?