KrakLog

Wazzieweer, nouja, wazzie?

Zoals u waarschijnlijk mogelijk wel helemaal niet heeft meegekregen, had ik vorige week een vette server-dip. Mijn ter vervanging aangemerkte server (waarop KrakLog ook draait), was inene vorige week weg. Tijdens het maken van een backup (jawel)…

Eigenlijk wil ik daar helemaal niet over praten, maar waarover dan he? Want de afgelopen dagen was er niet veel meer dan dat. Of ik zou het over boer zoekt vrouw moeten hebben, nah. Oh, hee, da’s waar. Een onderwerp:

Het was gisteren fraai weer, best wel. Dus wij even naar buiten. Trein genomen naar Bunnik en lopes terug. Kop thee met worteltjestaart in de Veldkeuken. Heel fijn. Och een paar spatten, gewoon negeren. Och meer spatten, misschien plu1. Ja, plu. Oh wind, nog net plu. Best wel nat. Men sprak van storm, och.

Bij wijze van P.S. (eigenlijk zonde, want het eindigde zo fraai literair) ik deed net het licht uit, want het was dag, zal ik maar zeggen. Nu moet ik het ineens weer aandoen, wat weer!

1 me want plu!

  • MdP zei: Worteltjestaart? Vies hè!
  • ton zei: Kun je niet gewoon pannenkoeken eten bij Rhijnauwen?
  • yak zei: @ton en MdP: Nou, doe mij toch maar een worteltjestaart
  • Laurent zei: Die enkele keer dat ik vitale informatie kwijtraakte was ook tijdens een backup-operatie. Als je dan niet uit je vel springt doe j het nooit meer. Vandaar dat ik nog in mijn vel zit, alhoewel ik wel een nieuwe vuilnisbak heb sindsdien, omdat de mislukte CD toen door het deksel heen daarin gedeponeerd is.
  • Irene zei: Brrr, die staart is bij mij niet geliefd.
  • fialas zei: worteltjestaart is een verfijnd gebak dat van de worteltjes alleen het oranje toont, niet de smaak.