KrakLog

Zie Andere Kant


Ik heb een zak over mijn zadel, want fiets staat aan straat. Het niet hebben van een achterom is qua van poesenontsnap wel heel fijn, maar fiets staat aan straat. Nu is het fenomeen slijtzak de gemiddelde aanstraatfietser niet onbekend. De levensduur van een dergelijke fietszak is beperkt. De kunst en kik zit in de tijdsrek tot vervanging. De zak op de afbeelding is zeker twee drie maanden mee gegaan. Is helemaal verbleekt en afgelopen week was het alsterlaatste vlakje-zo-groot-als-het-zadeloppervlak doorboord. Een nieuwe zak was van node en voorhanden. Hiephoi ende ook hoera. Ware het niet dat op de eerste dag van de carrière van de nieuwe zak deze AWOL1 ging. Zomaar, weg.

Oh, P.S. U en ik zijn vandaag drie jaar! (Drie jaar pas!)

1 weg zonder briefje van z’n moeder.

  • Gerhard zei: Bedankt voor deze uiteenzetting, maar toch een vraagje qua verslijten van aanstraatfietszadelzakje. Hoe kan het dat deze verslijt? Toch niet door het er op zitten tijdens fietsen, want dan na regen toch nog natte broek. Dus lijkt mij: wegnemen alvorens op te stappen. Dat zou een aanmerkelijk langere levensduur moeten opleveren! Geen dank. En gefeliciteerd, dat heb ik nooit geweten! ;-)
  • yak zei: @Gerhard: Scherpe hoekjes aan de onderkant van het zadel en sturen van andere fietsen. Dus inderdaad geen dank ;-)
  • Irene zei: Felicitaties.
  • ton zei: Dank U wel...