KrakLog

Ontzeuring

SPELTBIER!
Ik zag in de afgelopen stukjes dat ik weer een beetje zeurderig was. Daarvoor natuurlijk mijn excuses, want wie wil er nou zeurderig zijn? Nou? De waarheid is dat ik het een beetje druk heb, danwel dat ik me een beetje druk maak. Ik zit goed in het werk én ik ben bezig met het kinderboekwinkelgebeuren, en bij elkaar is dat best veel.
Maar de waarheid is ook wel dat ik het naar mijn zin heb hoor, en dat ik twee weken geleden nog lekker vakantie had en op het terras van bovenstaand bonds bolletje cafe1 fijne koffie dronk in fijn gezelschap. En ik kan waarlijk zeggen: Ton bestaat!

Vlindor

Alsof dat niet genoeg was kon ik daags erna deze lelijk gepimpte vlindorfoto maken in iemands tuin (en wat voor tuin). Discussie ging over de mate van aangevretenheid van diens vleuglen. Na twee nachtjes zagen we zélfs een molen:

Knap uiltje

Om vervolgens met onsbekende bestemming in het zuiden te verdwijnen. Dat smaakt naar deel twee, vindt u ook niet?

1 als ik dan toch nog heeeeeel even mag zeuren. Ze hadden daar speltbier. Dat zag ik toen we net onze rugzakjes weer op hun naamgevers hadden gehesen. Speltbier! Heb nog verzuimd te kijken of mijn moeilijk-bier-leverancier dat voert.

  • aargh zei: Zo'n molen zie je niet alle dagen. Maar inderdaad, deel twee graag want ik wil wel even weten of jullie hebben volgehouden en hoe, met name de donderdag. Een buitje is niet erg als je wandelt maar men kan het ook overdrijven.
  • ton zei: Ja, ze maken het daar wel bonds, daar zo bij Hammingh in het noorden! Hoe moet het dan op de rest van de tocht zijn vergaan?
  • Irene zei: Ow, is dat allemaal regenwater? Ik dacht dat die foto's per ongeluk zo waterig waren.:-p