KrakLog

Klupjeshuiver

Ik doe in klupjeshuiver. Met name over het aan klupjes intrinsiekerige uitsluiterige van buitenklupsigheid. Dit geldt natuurlijk nog sterker voor exclusieve klupjes. Heel soms kom ik wel eens in een klupje, maar daar wil ik dan vaak meteen weer uit.
Zo kocht ik een Nespressoapparaat, een jaar of twee geleden. Bestelde een sh*tload capsules omdat daardoor de verzendkosten vervielen1, deed daar een hele tijd mee en toen waren ze op. Nu bleek de Bijenkorf ze inmiddels wél te verkopen en na een jaar geen Nespresso2, zou ik eens een bescheiden hoeveelheid capsules kopen bij de Bijenkorf. FOUUUUUUUUT, het is helemaal niet de Bijenkorf, het is de exclusieverigsteexclusieverigstetutklupwinkel, het kopen van capsules moet een exclusievetutklupervaring zijn, dat snapt u toch wel? Het is maar gewoon gemakskoffie hoor! Wil iemand een Nespressoapparaat?

1 ook weer uit irritatie, omdat de klup zo exclusief was dat je de apparaten wel in de winkel kunt kopen, maar de koffie niet.
2 niet dat het zo diep zit, maar de drempel om via de website te bestellen en dan weer thuis te moeten zijn om de post te ontvangen is best wel hoog.

  • aargh zei: Helaas. Ik lijd aan cupjeshuiver.
  • Edwinek zei: Maar wil dat dan zeggen dat ze daar in (niet bij) de Bijenkorf geen cuppies verkopen? Of moet je je machine meenemen bij wijze van lidmaatschapskaart? En je hoeft niet thuis te zijn, ze geven het gewoon aan de buren. Maar dan weten die natuurlijk dan wel dat jij bij die exclusieve club hoort.
  • Irene zei: Eigen schuld. Wie drinkt er nu ook Nes. Neppresso. (sorry, ik kon het even niet weerstaan)
  • Irene zei: En trouwens, inderdaad, hoezo? Wil de Bijenkorf alleen die koffiedingesjes verkopen aan lieden die aantoonbaar lid zijn van iets? Van wat dan?
  • Irene zei: En trouwens, inderdaad, hoezo? Wil de Bijenkorf alleen die koffiedingesjes verkopen aan lieden die aantoonbaar lid zijn van iets? Van wat dan?
  • Irene zei: Ojee. Dubbelgeklikt.
  • ton zei: "Heeft u een aantoonbaar lid?" Ik vind dat te ver gaan en cups horen in een BH!