KrakLog

Rare reacties

Mede loggenaren/loggenarinnen, wat doet u met rare reacties? Ik heb onder mijn reactie dingetje staan:

  Er mag een hoop, maar ik mag meer. Als u iets schrijft waar ik erg ongelukkig van word, dan zou ik het wel eens weg kunnen halen…

Maar dat betekent natuurlijk niet dat mensen zich daar iets van aantrekken. Ene heer/dame slim/slimo nam de moeite om te reageren op mijn site met de tekst:

  dit is een kutsite. echt geen flikker te doen.
  lees dit. niet dat je het op de REACTIE VAN DEZE
  SITE zet maar even dat je het weet. lekker eng die mutatie!!!!

De reactie was op het stukje Enge Mutaties kort daarna las hij/zij blijkbaar mijn waarschuwing onderaan en hij/zij schreef een tweede reactie:

  wordt maar ongelukkig, sukkel!

Dat ik een sukkel ben of zou zijn vind ik minder boeiend dan de inspanning die slim/slimo zich getroost heeft om mij dit alles mede te delen, zeker als hij/zij in de overtuiging leefde dat ik het toch weg zou halen.

Ik ben sterk geneigd om het maar gewoon te laten staan. Ik heb niet het gevoel dat het over mij gaat, maar wat me wel boeit is wat iemand tot dit soort dingen brengt.
Wat doet u met dit soort reacties?

 • Pascal zei: Ik weet niet wat ik zou doen, maar denk nu dat ik ze zou laten staan. Er bestaan toch wonderbaarlijke mensen!
 • Cranium zei: Negeren, ja. Dan is de lol er snel af. Als het echt schunnig is zou ik het wel wissen om andere reageurders er niet mee te hoeven confronteren. En als het echt uit de hand gaat lopen biedt 'mijn' Pivot nog een handig tooltje om de mogelijkheid tot reageren uit te zetten voor een bepaald IP-nummer. Maar dan moet het wel erg zijn :)
 • Dr. Aap zei: Negeren.
 • Edwinek zei: *Zucht* Ik krijg alleen maar aardige reacties, nooit eens eentje waarop ik met snedig sarcasme kan reageren, dan wel eentje die ik kan kicken of negeren. Wel prettig om te weten dat al mijn lezers aardig zijn.