KrakLog

Zes ringen (of de rest van de paarden)


Op 24 juni schreef ik een stukje, nouja ik schreef een titel. U hapte wel, maar in het verkeerde. Omdat het allemaal een beetje stiekem was, kon ik het niet eerder verklappen. Nu dan dus een inkijkje in de bijzondere ringen1, en weet u wat, u krijgt er meteen een bijpassend liedje bij, gemaakt op Vlieland2. De tekst is van MdP, dat u het weet.

1 de grap is: voor de cursieve hoofdletter U hebben ze een andere graveur moeten inhuren, het is toch wat 😉
2 heel zachtjes, want we hadden buren, maar des te blijer met grote studio thuis weer (en lieve buren die het wel leuk vinden als er muziek gemaakt wordt)

  • Irene zei: Hoe wil je nu dat wij goed happen als jij een logje plaatst met alleen als titel Jaja. Dat had ook 'huh' kunnen betekenen, of 'het zal wel'. En nu betekent het iets heel anders, komt de aap uit de mouw. Jaja = Ja! Ja! Alsnog gefeliciteerd. En waarom nu zes ringen? En waar blijven de koe en het kalf? Dat hoort toch bij holle bolle gijs?
  • yak zei: @Irene: Niemand kan zo ver zoeken als ik, dat weet je. Zes trouwringen? We hadden er allebei al twee, nu dus elk een erbij. En zulke ringen zijn trouw, dus de oude gaan (en hoeven) niet weg.
  • ton zei: Zeswerf gefeliciteerd en hoera!!!!!!
  • Simone zei: Natuurlijk hier ook mijn felicitatie voor Yak en U! Ik ben verbaasd over de naam U...is dit een grap of heb ik iets gemist?
  • Edwinek zei: Hihi, Musashi ingehaald...