KrakLog

Ups en downs

Jeetje wat vliegt de tijd toch. Maar het komt, ik heb zo lekker gewandeld gisteren. Echt dat je zegt, men wat lekker. En weer gewoon vanuit huis. En op maandag is het zelfs langs de kromme Rijn nog goed toeven. En lekker weer én, en een halve pannenkoek.
Geen hele dus, nee een halve. Want het was drie uur ‘s middags en we zouden lekker gaan eten ‘s avonds en als je een hele pannenkoek neemt, dan lust je ‘s avonds niets meer.
Dus het werd een halve pannenkoek. Niet meer (maar zeker ook niet minder).
Met de trein terug en daar op een nieuw hoofdkussen uit geweest. Mijn oude kussen was ontploft (wil je niet weten). Dat lijkt misschien makkelijker dan het is, want bij een (ik noem maar) V&D hebben ze wel iets van acht (als het er niet meer zijn) verschillende soorten hardheden en vullingen. Grootdeels te stoffig voor een astma jongetje en om op dat laatste thema door te gaan bleek ik een kinderkussen mee naar huis te nemen (maar volwassenen nemen die ook hoor!).
Slaapt heerlijk.

  • ton zei: Ik wil het eigenlijk wel weten, van die ontploffing, liefst met lichtbeelden. Maar overigens bij de weg: wat voor pannenkoekensmaaksoort en hebben jullie elk een afzonderlijke halve genomen of elk de helft van een gezamenlijk als hele bedoelde?
  • Edwinek zei: Ik sluit me aan! Foto's! Een MP3'tje van de knal als het effe kan, dat ook.