KrakLog

Vakantie?

Dat zou wel heel lekker zijn zeg! Nee, ik was niet echt meer ziek en ik was ook niet op vakantie. Ik had het wel druk naar aanleiding van de ziek, want werk was blijven liggen zie? En ik heb mij kwaad gemaakt en zo een CDspeelding gemaakt (daarover later meer) en daarenook hebben we de WC eindelijk vorm kunnen geven. Er was al heel lang een kompleet witte WC, een ideeloze WC een WC die nog diezain van node had. Want laten we welwezen, je gaat er al vaak gedwongen heen, mag het er dan niet wel dan toch gewoon ook gezellig zijn? Ik vind van wel. Maar wat te bedenken?
Nu is U van de kinderboeken en dan in het bijzonder de illustraties. Een van de ideeeeeen was om een van de taartboeken van The Tjong King te versnijden tot pronkstuk, maar beter bleek het idee om de kijk-en-zoekboeken van Rotraut Susanne Berner uit hun band te jassen en tot fraai strokenwerk te verwerken.
En u ziet het, er is nog geen foto. Dat komt omdat de WC veeel te klein is en de groothoeklens niet groot genoeg. Zodat ik zal moeten panoramafotograferen om een en ander er goed op te krijgen. U begrijpt dat dat nog eventjes op zich laat wachten, er is namelijk op het ogenblik geen aandrang.

  • Simone zei: :-)
  • MdP zei: Ik heb zeer hoge nood om dat mirakel zelf te komen aanschouwen.