KrakLog

Parkeermail

Het gebeurt niet alle dagen, maar soms krijg ik van die fijne mail. Waarom is me niet helemaal duidelijk, maar fijn is het. Kijk maar:

Breid uw kennis uit met innovatieve en praktische parkeeroplossingen

Geachte branchegenoot,

Er  liggen  grote  uitdagingen  bij  het  ontwikkelen en uitvoeren van parkeerbeleid. Parkeerbehoeften moeten nauwgezet in kaart worden gebracht.
En hierop moet efficiënt worden ingespeeld met het bouwen en exploiteren van goede parkeervoorzieningen. Stuk voor stuk specialistische opgaven die steeds complexer worden.
ParkeerVak  2009  is  de enige beurs in Nederland waar alles draait om parkeren,  van  gebouwde parkeervoorzieningen tot straatparkeren. Een spraakmakend,  tweejaarlijks  evenement  met  boeiende voordrachten en minicongressen  waar  innovatieve  en  praktische  parkeeroplossingen, technologische ontwikkelingen en veranderende regelgeving ruimschoots aan bod komen.

Als je dan ook nog bedenkt dat Guido van Woerkom (hoofddirecteur van de ANWB) een en ander spectaculair gaat openen, doe je tot 31 maart geen oog dicht. Ik kán er gratis heen en verslag uitbrengen, maar helaas is het niet om de hoek en gaan de  maar liefst 7.000 m² aan parkeerideeën, bijzondere exposities, boeiende voordrachten en praktijkgerichte workshops aan uw en mijn neus voorbij.

  • edwinek zei: Maar wel fijn om te weten dat jij blijkbaar bij deze in de parkeerbranche zit.
  • ton zei: Dat is vast niet altijd, ik gok op een paar keren.
  • yak zei: Ik weet dat ik heel dom ben, maar ik begrijp hem niet ton...