KrakLog

Trim u fit

Zo u weet ben ik baardig en baarden zijn tondage van node. Of trimmage, maar ik heb geen trimmer, wel een tondeuse en ik zou eigenlijk niet echt het verschil weten. Maar ik weet zoveel niet, weet ik nu.
Ik gebruik die tondeuse al een tijdje, (ongeveer) anderhalf jaar om (ongeveer) precies te zijn. Het is een ‘geef uzelf stekeltjes van in te stellen lengte, gewoon thuis’ type. Alleen als ik een van de opzetstukken op het ding plaats is het meer een geavanceerd epileer apparaat. Buiten dat het pijnlijk is, levert het ook gaten in de baard op. Meermalen heb ik op het punt gestaan om een andere te kopen, maar waar moet ik dan op letten, ik zou deze ook gewoon zo van hup, gekocht hebben. Wat weet ik nou van tondeuses?
Nou sinds gisteren dat je ze moet oliën. Hij tondeert (trimmageert) als de beste en zelfs met opzetstukken gaat hij als een zonnetje door het haar. Moet me zelfs inhouden om niet door te gaan met mijn bolletje. Vrees dat ik dan dakloos word, dus zal mij blijven inhouden, maar de tondeuse is er fijn genoeg voor.
Beide katten lopen hier nu met stekeltjes, dat wel.

  • Irene zei: YAK! Zeg dat dat laatste een webloggersvrijheid is. Nu.
  • ton zei: Ik zag laatst een varken met stekeltjes!
  • yak zei: @Irene: het is
  • Irene zei: @yak: aHA. Laat ik het niet merken, mannetje. ;-)
  • yak zei: @Irene: Nee hoor, zijn vanavond nog goedgekeurt en ge-ent (op stam)
  • edwinek zei: Een inzicht voor u: "FR: tondre NL: schuiven, poetsen, scheren" Dus als ie poetst of schuift is het ook goed. Epileren niet, natuurlijk.