KrakLog

Didgerydon’t

Weet u, ik zou heel graaf foto’s van Berlijn laten zien (of u daar nou op zit te wachten of niet), maar op het ogenblik word ik geplaagd door een hysterische didgerydoo speler, hoor maar:

Dus ben ik nu braaf boven aan het werk, totdat het gedreun daar ook ondragelijk wordt (foto’s zijn beneden).

Zo kon het gebeuren dat ik koffie ging halen (beneden1) en zag dat overal in huis nog licht brandde. Ja, het trieste seizoen is aan het beginnen, de tijd van het bij donker aan het werk.

Ondertussen heb ik nog steeds een zekere mate van COG (Computer ontwijkend gedrag), dat virus heeft er flink ingehakt. Ik heb nu zelfs een viruskenner van het volcontinue type draaien, ook al haalt dat de performantie van mijn toch al jichtige notebookje omlaag (nouja, ik moet niet overdrijven, het is minder belastend dan het een aantal jaren geleden was).

Nou, u bent weer bij gepraat, ik ga snel even wat werk doen nu de didgerydoospeler nog beneden bezig is…

1 – komt u aan uw beweging?
– nou dokter dat ligt een beetje aan mijn koffiebehoefte

  • aargh zei: Deze opname bevestigt weer helemaal mijn idee over didgerydo's. Het is me wat in die stad. Naast E werd geloof ik een workshop electrisch Djembé gegeven, gelukkig verhuisde ze net, maar ook in de nieuwe straat staat al een container bij de buren voor de deur!
  • ton zei: Het kan natuurlijk ook een boormachine wezen, qua sound gesproken betreft...
  • Simone zei: Ja, donker hè...heb je wel eens aan een Daglichtlamp gedacht, bevalt mij heel goed in herfst-en wintertijden. :-)