KrakLog

Hyperventilatie

D3 Wegwijzers!
Sorry, maar ik zit nog een beetje te hyperventileren. Dat allemaal vanwege het geweldige instituut: De Telefoongids. Als bedrijf kun je daarin een link op laten nemen naar je website, er was een tijd dat De Telefoongids nog relevant was. Daar zocht je dingen in op. Tegenwoordig niet meer zo. Toen ze daarmee begonnen koste het een paar tientjes om die extra vermelding te plaatsen, vorig jaar iets van negentig euri, zodat ik me voorgenomen had om er dit jaar maar mee te stoppen.
Ieder jaar krijg je een ‘bevestiging’ van de plaatsing en (zo was het bij de Gouden Gids)  kun je bespreken wat je dit jaar doet. Nah, ik had vier maanden geleden op moeten zeggen. Weer €108 armer.

(een kop koffie en drie ministroopwafeltjes verder)
But never mind. Hier boven ziet u hoe in Antwerpen de bewegwijzering de derde dimensie opneemt als extra service. De Schoonselhof doet trouwens niet in laptops, al lijkt het zo.

  • ton zei: Hyperventileren is best prettig in afgesloten te warme en stinkende ruimtes, toch? Maar... waar doe de Schoonselhof wèl in? Loketten?
  • Simone zei: Bij het woord Schoonselhof denk ik nou niet direct aan een begraafplaats, dus een goede pictogram van een grafsteen is hierbij geen overbodige luxe!
  • aargh zei: Geen laptops? Dan zal het een opschrijfboekje voorstellen. Gerard Walschap ligt er, en Hendrik Conscience, en Willem Elsschot, en Paul van Ostaijen.
  • Irene zei: In de Schoonselhof vindt men natuurlijk schoonsel, dat is duidelijk. (je hebt die gids nu toch wel alvast voor volgend jaar opgezegd? Trouwens, ze zijn toch net overgenomen: http://www.nu.nl/news/1721845/30/Telefoongids_mag_Gouden_Gids_overnemen.html Werkt dat niet toevallig contractontbindend?)