KrakLog

De verborgen talenten van yak

Het kan gebeuren dat je heel laat achter bepaalde talenten van jezelf komt. Meestal betreft het talenten waar je niet zoveel mee hebt, of waar je ronduit een hekel aan hebt.
Zo kwam ik er op de middelbare school achter dat ik een niet onbegenadigd hockeystick gebruiker was. Tijdens de gymles ging ik iedereen voorbij door handig manoeuvreren en draaien met de stick. Ik vond het alleen niet leuk. Dus ded was dee end of it.

Gisteren kwam ik d’r achter dat ik (in ieder geval voor kinderen van net 7 en bijna 4) redelijk kan buikspreken. Een op tafel staande tulp-met-knik ging een gesprek met ze aan en wist te overtuigen. Sterker nog, het wist te inspireren. Want ook het neefje sloeg aan het buikspreken. Ik denk dat ik het er bij laat, want slecht buikspreken is eh, eh, niet goed en bovendien vind ik het niet leuk (niet per se in die volgorde).

  • cockie zei: Vijdagavond was ik bij de Ashtonbrothers en man, die hebben ook zo'n enorm leuke buikspreekact. (Ik denk dat buikspreken het weer helemaal gaat worden deze zomer.)
  • aargh zei: Ach ja waarom zou je ook. Je hebt toch ook niet altijd een tulp bij je. En bovendien, tulpen met onderbuikgevoelens (en dat zijn er nogal wat, je zou ze de kost moeten geven) zulke tulpen dus, daar kun je maar beter geen buikspreker voor zijn.
  • Irene zei: En vorige week hoorde ik op de Luxse radio een leuke grap over een buikspreker. (ik denk dat cockie gelijk heeft.)
  • Simone zei: Nou zeg, jij vindt ook niks leuk... ;-)
  • cockie zei: Buiksprekers op de radio. Die zijn pas leuk! :-)