KrakLog

De bloofde hemel

Ik beloofde u gisteren de hemel, dan zult u ‘m krijgen ook. Ik dacht altijd dat er vier categorieën restaurants waren:

  1. Het type waar we het niet over zullen hebben
  2. Het type van: Pretentieloos, maar niets op aan te merken
  3. Het type: Dat kan ik zelf beter
  4. Het type: Dat kan ik zelf niet beter

Van type 2 en 4 word ik blij, en u ook waarschijnlijk. Maar op mijn verjaardag (nog dank voor uw velecitaties), ben ik wezen eten in een restaurant van type 5, en hoewel ik eerder in een type 5 restaurant gegeten had, is dat zo zeldzaam dat het eigenlijk gewoon vergeten was.

5. Het type: Dat kan ik niet

Oeh, een opsomming:

  • Het eten was onbeschrijfelijk lekker
  • De bediening was vriendelijk, attent en normaal
  • De entourage prettig
  • Het publiek voldoende o.s.m.
  • Oh, en het eten was onbeschrijfelijk lekker1

U mag er zelf voor kiezen om naar de naam van het restaurant te vragen. Ik sta niet in voor de gevolgen.

Heeft u daarentegen trek gekregen, dan heb ik hier een bak tomatensla:

1 omdat het vertellen wat het eten was niet zo werkt, is het nog niet zo dat ik u wil onthouden dat ik, voor het eerst in mijn leven, echt echt echt heb zitten smullen van puree. En dat was nog maar de puree…

  • cockie zei: De pureesmuller. Dat is een heel beroemd schilderij van Vincent van Gogh.
  • ton zei: Er zijn zelfs mensen, die in de puree zitten! Dat is wel even iets anders dan slabakken!
  • Irene zei: Heej, god is veranderd in een engel, hiernaast. Is dat al lang? Dat merk ik nu pas. Gek dat ik die herken trouwens, ik heb nog nooit een engel gezien.
  • evt. zei: Ah puree, het hemelsche gerecht ten lange lesten!
  • Lichtjuf zei: Ik wil het graag weten, ervanuitgaande dat het in Utrecht is!!!
  • Simone zei: @ Irene: Ja, sinds 31 maart. Zie ook mijn opmerking hierover bij het logje van 29 maart. ;-)