KrakLog

Kriepie (soort van)

Zoals u mogelijk weet (of niet natuurlijk) ligt het in de planning dat ik in het najaar weer een voorstelling geef. En ik was zo eens aan het denken over wat er zoal in zou kunnen moeten komen. Iets over denken over losslag leek wel leuk en prompt komt daar een Amazing Stroopwafelsachtig liedje uit voort. Komt niet in de voorstelling, maar het is wel eng dat MdP de A-stroopwafels aanhaalt als ik net iets klaar heb liggen voor mijn logje. Het is toch wat:

Inmiddels ben ik alweer zeventien maanden supermonogaam, ik wil niet anders, nee ik kan niet anders, gelukkig maar eigenlijk. Heb ik ook wel een erg leuk iemand om monogaam mee te zijn ook. Poehee!

  • MdP zei: Klinkt lekker! Daar lust ik er wel twee van ;)
  • Irene zei: En van de week vroeg R of ik weleens van de A Stroopwafels gehoord had (natuurlijk), en dat was niet naar aanleiding van een weblogtekst. Gewoon toevallig. Supermonogaam zou iedereen altijd met een erg leuk iemand om dat mee te zijn moeten zijn. Zo. Zinnetje, hè.;-)
  • Simone zei: Wacht maar af, jouw tijd van Polyamori komt nog wel... :-)
  • Branwen zei: Nog een voorstelling? Wanneer wanneer? Ik wil er zijn want heb mij een vorige keer schandelijk vermaakt en daar hou ik erg van.