KrakLog

Drank maakt meer…

Live uit het Van Abbe museum
Foto: door mij genomen met het toestel van evt.1 in het Van Abbe Museum, twee dagen voor ik mijn heup brak…
In drukke tijden moet je goed voor jezelf zorgen. Dat is een redelijk algemene stelregel waar je van uit kunt gaan, ofzo.
En dus hadden U en ik afgesproken om na onze drukke dag, af te spreken in ‘t Ledig Erf voor een biertje en BG. Vanaf hier splitst het verhaal zich en gaat het alleen nog over mij. Ik heb een vriendinnetje van onbesproken gedrag, en om dat zo te houden, moet ik het gedrag hier onbesproken laten.
Het begon heel rustig met een LTD met voornoemde BG. Daarna kwam er een bekende die op zijn wederhelft wachtte als vanwege tegenwind. Wat resulteerde in een tweede LTD, niet resulteert in een LTQ, voor alle duidelijkheid. De gezelligheid nam nog verder toe bij het arriveren van voornoemde wederhelft. En een (overigens laatste) LTD, vergezeld van NMS want tegenover drank moet voeder staan.
Op weg naar huis was nu het probleem: wat gaan wij eten? Is het na zoveel viezigheid nog wel veilig om daar iets gezonds achteraan te nemen? Zodoende werd bij de te-dichtbij-e vetshop een gemagnetreerde vegetarische loempia en een frietje met gehaald.

Ik werd wakker met een licht brak gevoel, helemaal snappen doe ik dat niet.

1 die zich van het gedrag in dit stukje volledig distantieert.

  • Lichtjuf zei: Hm, misschien moet je mijn suggestie wat betreft een bezoek aan de Swaen (zie gisteren) beter overslaan, danwel beperken tot 45 minuten, dan heb je nog wat aan je paasweekend.
  • Simone zei: Aaaaaaaaaaaaaaaaaah, je oog rolt uit je kas...brrr ;-)
  • evt. zei: Ja dat was even schrikken toen deze ineens tussen mijn foto's zat. Oja, ik distangieer mij volledig van bovenstaand gedrag ;-)