KrakLog

Wasjenou?

Waar ik was? Ik was beter en mijn vriendinnetje was vrij. Dus ik heb van haar genoten en ik ben eindelijk begonnen met inpakken voor de (uitgestelde) verhuizing. Ik ben naar de surrealistische dingetjes tentoonstelling geweest. Ik heb gerevalideerd (zie onder). Ik heb veeeeeeel te laat mijn nieuwjaarskaarten de deur uit gedaan. Mijn studiootje is wat instrumentrijker aan het worden (hiephoi). Ik ben verliefd geworden op een nieuw instrument en ik heb nieuwe DAW1 software.

Dat nieuwe instrument is de baritongitaar, dus tussen bas- en gewone gitaar in. Fijn vol en melanchool. Om te compenseren dat ik er nog geen heb is nu een van mijn gitaren in drop-D stemming eh, gestemd. Een hele noot lager dus dan normaal. Samen met de nieuwe DAW een goede aanleiding om iets op te nemen. Een gouden oude (met tekst van Aargh).

Revalidatierapport:
Alles binnen ‘s huis zonder krukken (hoera), buiten alles met één kruk en hele lange afstanden met twee, maar daarbij zitten ze met grote regelmaat in de weg. Volgende langeafstandstocht gaat ws met eentje. Ik kan ook weer op mijn linker zij slapen, hiep hoi!

1 DAW= Digital Audio Workstation, om muziekjes op te nemen dus, hiep hoi!

  • aargh zei: En dat zonder waarschuwing vooraf! Even de koffie weghoesten... Jouw nieuwjaarskaarten zijn trouwens een stuk vroeger dan de mijne, misschien komen die volgend jaar ;-) Maar dat ontkrukken lijkt goed, mag ik voor het complete beeld vragen hoe lang een langeafstand is?
  • ton zei: De late komst van de nieuwjaarswens werd veelvoudig gecompenseerd door de vorm en inhoud; prachtig!!! Kennen jullie overigens de Stichting Kinderboeken Cultuurbezit (als het ware bij ons om de hoek) in Winsum?
  • Simone zei: En genoten van de Robijnrode lippen van Salvador DalĂ­? ;-)