KrakLog

Bric(k)olage en zelfonthullingsangst

Bric(k)olage
In Berlijn nemen ze bricolage wel erg letterlijk. Maar goed, daar wilde ik eigenlijk helemaal geen stukje over schrijven. Nee dit stukje gaat over iets veel ernstigers, namelijk dat ik moeite heb om de realiteit onder ogen te zien, daar gaat dit stukje over.

Het is een gecompliceerd probleem, want het bijt in zijn eigen staart, want ik kan het ook niet goed onder ogen zien. Ik had al een tijdje een vermoeden, maar zoals gezegd, ik wilde er niet aan. Pas toen ik er op een onverwacht moment langs liep wist ik me naar binnen te wippen om de pijnlijke werkelijkheid aan het licht te brengen: deze twee zijn aan vervanging toe.

Volgens mij weet ik het al drie weken, maar tsja, als ik het hier schrijf is het pas echt zo en daar wil je niet direct zo één twee krek aan he? (Ik niet dus, blijkbaar). Nu weet u het, U wist het al overigens, en nu moet er dan toch maar wat mee. Ik houd u op de hoogte (beloof ik echt).

  • Simone zei: Je kunt ook nog kiezen voor contactlenzen, dan ben je van dat hele brillengedoe af...voor eens en voor altijd? :-)
  • evt. zei: Toen ik het linkje begon te lezen dacht ik eerst dat je de spelling bedoelde. Maar misschien kan ik jouw oude bril nog als leesbril gebruiken ;)
  • Edwinek zei: En worden het er weer twee?