KrakLog

Styleadvies?

Mijn haar is nu errug lang. Best wel behoorlijk lang, dat je zegt van poehee. Wachteven ik meet het even… ja. Als ik een krul uitrek meet ik ca. 25cm. Het zit wel leuk, maar het is redelijk onpraktisch. Zo begint het behoorlijk te klitten en de krullen die in mijn ooghoek zitten, zie ik regelmatig aan voor dingen die er dan dus niet blijken te zijn. Er moet dus iets gebeuren, bijvoorbeeld een beetje terug laten snoeien door de kapper, maar er is iets anders wat ik al een behoorlijke tijd wil, maar niet écht durf.
Het is namelijk zo dat ik (zij het heel langzaam) kaal. Graag zou ik voor ik gedwongen kaal ben een keertje vrijwillig die kaalheid willen besnuffelen. Maar dat betekent dat het haar d’r af moet. ‘Dinnetje zit er geloof ik niet zo op te wachten, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd wat u vindt en of u misschien meer ziet in een tussenweg in de vorm van stekeltjes.

  • aargh zei: P. is al een jaar of twintig op vertederende wijze kaal aan het worden en er zit nog steeds een hele hoop haar op zijn hoofd. Een biljartbal zul je waarschijnlijk nooit worden tenzij misschien als je bijna dood bent en wie dan leeft... Daar hoef je dus helemaal niet aan te wennen. Verder vind ik kale veertigers eng. (er is ook meestal iets niet in de haak met ze). Ik stem voor de tussenvorm.
  • evt. zei: Ah, ik ben ook meer voor stekeltjes. Al lijkt me de overgang sowieso heel gek. (Je kunt natuurlijk ook nog altijd een pruik aanscaffen)
  • Marloes zei: Nou, ik heb een hekel aan die tussenvorm. Durf te scheren! Maar ja, ik heb een zwak voor kale mannen. En voor mannen waarmee vaak iets niet in de haak is. :)
  • Simone zei: Blijf nog even genieten van je krullen, voordat het te laat is... ik ben voor flink terug laten snoeien en dan in de zomer je hoofd helemaal kaal laten scheren.