KrakLog

Yak typt een moeilijk stukje (2)

Noem het een wraaitersblok, noem het schrijfangst, noem het een te vol hoofd of te lege futvoorraad, hoe je het ook noemt de stukjes zijn een beetje op, of in ieder geval, ze komen niet meer vanzelf.

Genoeg om over te schrijven, dat is het niet, maar het ‘komt niet’. Dat zou op zich niet zo erg zijn als ik niet zou vinden dat het toch moet. Want ik doe het al zo lang.

En als het zich nou tot schrijven zou beperken, nee ook het lezen is ernstig in het gedrang. Want weet u, ik durf niet zo goed te lezen als ik nog niets geschreven heb. Dat is zo’n wetje dat er in sluipt. En dat maakt de druk op het schrijven nog hoger en nu staat er iets op het punt om pats te zeggen. En dat is niet goed.

Nu heb ik de flessenwegmethode altijd nog achter de hand. Kijk op zes minuut 15 van dit filmpje gaat het mis met fles 5336. De oplossing behelst ondermeer het van de band gooien van een hele rij andere flesjes. Dat ga ik met de stukjes doen. Ik beloof u voorlopig geen stukjes. Als ze wel komen boft u, maar er komt een tijdje niet dagelijks een stukje, sorry, de teller blijft even op 1738 staan, het gaat vanzelf wel weer jeuken. Houdt moed!
Zo moeilijk was het stukje zelfs dat ik vergeten was het te publiceren, het is toch wat!

  • aargh zei: Hé wat leuk, ik zat me al af te vragen waarom dit zo'n bekend filmpje was, tot dat ballet van al die handen, toen dacht ik Ha, Haanstra! Je mag bij mij gewoon langs komen zonder zelf een stukje te leveren hoor, alleen zou ik, áls je dan weer eens schrijft, graag feeds krijgen en dat lukt me hier maar niet. Ligt dat aan mij?
  • evt. zei: Als je wel had gelezen, dan had je gezien dat je niet de enige bent (6 sept). I.i.g. kalm aan en ook bij mij mag je altijd langskomen zonder stukje.