KrakLog

Tsja hee, ben ik weer ofzo…

Een beknopt verslag van de afgelopen weken, speciaal voor u:

Op 12 augustus ging ik in lichte ‘werk niet af kunnen krijgen door domme tegenslagjes voor de vakantie’ op vakantie naar de achterhoek. Lekker gelezen en andere lekkere vakantiedingen.

14 augustus een heerlijke wandeling gemaakt van Dieren naar Zutphen (u weet wel van de champignons!) waarbij de laatste paar kilometer erg pijnlijk waren omdat mijn rechter knie het begaf…

De rest van de week fijn gefietst en korte wandelingetjes gemaakt, zelfs een paar kleine logjes gemaakt.

19 augustus, thuisgekomen en geklust in het huis van U, want, ach nee dat vertel ik later in dit stukje. Met als hoogtepunt het leggen van een laminaatvloer (nooit eerder gedaan en het is helemaal goed gegaan, zonder ruzie, goed he)

20 augustus zou A. jarig zijn geweest (voelde overigens niet vervelend)

21 augustus kwam er verdrietig nieuws, waardoor ik gisteren naar een crematie moest en dat twee warrige werkdagen opgeleverd heeft.

28 augustus niet alleen vergeten treinkaartjes te kopen, maar ook vergeten Boris van het balkon binnen te laten zodat poesenoppas woensdagochtend een heel blije Boris binnen kon laten.

29 augustus een heel indrukwekkende rouwplechtigheid bijgewoond waar ik nog wel even over na zal sudderen.

30 augustus, verrek joh, da’s alweer vandaag. Tsja, historisch moment, ik zit weer achter mijn konijn en schrijf een stukje, met als goede voornemen om dat weer met enige regelmaat te gaan doen.

Zo, u bent weer bijgepraat, op een ding na en dat is dat U en ik samen gaan wonen in één huisje. Fijn he? Duurt nog wel eventjes hoor, want we moeten allebei het nodige indikwerk-van-emotionele-aard doen.

  • Lichtjuf zei: Welkom terug!
  • MdP zei: Idem.
  • Simone zei: Gefeliciteerd met het voornemen om samen in één huisje te gaan wonen... lekker knus, met kaarsjes aan enzo en daar samen misschien wel bijna iedere avond tijdens de komende donkere dagen van genieten. :-)
  • cockie zei: Fijn zo.
  • aargh zei: Mijn naam stond hier niet eens meer op de lijntjes, ken je nagaan.