KrakLog

De stilte is oorverdovend

High Fidelity was weer een genoegen. Ik had naar aanleiding van About A Boy, HiFi een keer gedownload er doorheengewandeld en niks bevonden. Een film over een klootzak leek me niet zo boeiend.
Totdat mw. Krak HiFi las (boek dus) en daar erg enthousiast over was. Ik HiFi (had hem nog niet weggegooid) maar een keertje echt gekeken en Wauw, wat een geweldige film en heel erg knap gemaakt. Ik heb nog nooit eerder een film gezien waarin de hoofdpersonen stuk voor stuk afstotelijk zijn op het eerste gezicht en waar je de film niet uit kunt kijken zonder van allemaal te gaan houden. Een film met prachtige mono- en dialogen, een film die je niet gemist mag hebben. Ohja, en mooie plaatjes draaien ze ook nog.

Nu was er nog een probleempje. Geen enkele DvD winkel verkocht hem, on- en offline. Maar bij Bol bleken ze hem te hebben en na twee weken wastieder, hoera!

Oh en nu de titel van dit stukje nog aan bod laten komen. Wat is het overal stil in logland, zo ook hier. Later misschien meer…

  • wouter zei: Nietes! Op mijn log is het druk! ;)
  • Edwinek zei: Wouter, gij gelukspaddestoel! Bij mij komt er ook maar weinig volk over de vloer. Nou schrijf ik momenteel ook wat minder, daar kan het ook aan liggen natuurlijk...
  • Tafkas zei: sssstt!