KrakLog

Vandaag ben ik wat traag, wat koel en fris.

Het kan altijd breder!

Vroeger schreef ik het stukje van vandaag gisteren al, dat was handig, want dan had u aan het begin van de dag al wat.  Tegenwoordig niet, nu komen de stukjes in de loop van de dag en dat is jammer, want voor sommige mensen, die aan het begin van de dag het stukje lezen, lezen het stukje van de dag ervoor, omdat het stukje van vandaag er nog niet is1.
Ik heb natuurlijk maar één stukje extra nodig om de oude situatie te herstellen, want het is net als rood staan, je hebt er structureel niets aan. Maar ja, dan moet ik vandaag twee stukjes schrijven of één dag geen stukje publiceren, lastig.

Van rood staan gesproken: Ik heb een hele gave nieuwe (rode) broek en daarover morgen meer2.

1 Even los gezien van wanneer ik het nou precies geschreven heb.
2 Ga ik dus nu gauw even schrijven, dat snapt u!

  • aargh zei: Ik dacht eigenlijk ook even het logje van gisteren te zien. Er zijn wat overeenkomsten. Gave Rode Broeken zijn heel gaaf, ik ken er een paar. Maar ze bezorgen je wel een hoop denk en planwerk om ze zonder onherstelbare schade gewassen te krijgen. (vandaar dat ik blij ben dat ik er een paar ken!)
  • Simone zei: Ik wil best nog een heleboel mooie foto's van Vlieland zien hoor en dan hoef je ook geen gisteren- stukjes meer te schrijven... ;-)) Blij?
  • evt. zei: Het is dat je het zegt, maar anders had ik het niet eens opgemertkt (ook een beetje laat de laatste tijd). En de rode broek wel met foto hè.
  • ton zei: Met Pinksteren liep ik met een rode broek op Vlieland.