KrakLog

Wacheffe, krijgt u nog een stukje, over oren

Ja, natuurlijk weet ik dat u het vorige stukje (dat over virus-kenners) niks vindt. Dus komt er nog een extra gratis stukje over oren, hier nu:

Ik word ouder (dat wil zeggen, ouder dan ik was1) en dat betekent dat er (zoals dat bij mannen gaat) haar uit mijn oren begint te groeien. Ik weet ook niet waarom, maar het doet het nou eenmaal.
Het grootste deel van het jaar groeit er bovendien een krullenbos over mijn oren heen en ben ik niet zo met mijn oren bezig. Zodat het kon gebeuren dat ik net een compleet oerwoud uit mijn oren heb geknipt. Ik zal U toch eens vragen of ze het daar een beetje in de gaten wil houden, want voor je het weet ben ik net zo’n Worsel Gummidge als een leeraar die ik ooit had2. Toegegeven, vreemdgaan is er dan niet meer bij, maar ik hoop dat U’s vertrouwen in mij groot genoeg is om mij niet als zonderling over straat te hoeven laten lopen.

1 in die zin dat mijn leeftijd toeneemt (in toenemende mate, heb ik wel eens de indruk).
2 hoewel die ook met enige regelmaat mijn overgebleven voortanden terug moest duwen.

  • Edwinek zei: En de neus? Dat gaat bij mij ook als een trein. Voor ik het weet zie ik eruit als Hitler (wsit je dat niet? Ja, dat was neushaar.)
  • evt. zei: Net zo groot als jouw vertrouwen in U dus ;) en wát deed die leraar met jouw voortanden?
  • aargh zei: Toevallig ben ik hier ook net met oren bezig, mogelijk krijg je daar morgen iets van te zien. Maar wat de jouwe betreft: U is nog maar kort geleden voor jou gevallen, inclusief je oorpluizen, dus een beetje vreemdgaan zit er misschien best nog in :-o
  • yak zei: @evt.: HAhaaa, dat is nog eens een vertieping. Goddank, nee daar bleef hij af, met zijn ondergepiste vingers, hu!