KrakLog

Ze komen!

Cpujts! Take me to your leador!
Ik ben een redelijk nuchter tiep, waai niet met elke mode mee, lach om complotgedachten en doe zelfs af en toe boodschappen in een buurtwinkel die geen Albert Heijn heet.
Toch (u wist dat er een toch kwam, hing zinderend in de lucht!), toch ben ik net even wakkergeschrokken. Op de weblog van aargh moet ik al enige tijd bij het versturen van een reactie een geheimzinnige code overtypen. Ik deed dat altijd gedachtenloos, want heel veel vertrouwen in Aargh, dat begrijpt u! Desto wonderlijker is de tekst die erboven staat, want als Aargh mij al vraagt om robots tegen te houden, dan komen ze d’r aan, wat ik je brom. Ze is zelf al een doeriankwekerijopzeeshow aan het maken,  maar gaat ze dan nog steeds de robots voor ons tegenhouden? En wat doen die robots? Enig zoeken levert op dat het harvest-robots zijn, worden wij dan geoogst, als Aargh ons in de steek laat?
Of is het zo dat we alleen Aargh beschermen door die rare codes in te voeren?

  • Edwinek zei: En waarom communiceren ze onderaan je pagina in mysterieuze taal? "SMSound.play(): .play() before load request. Attempting to load "wiek" soundManager.createSound(): "wiek" (/wateenswas/pompom.mp3) soundController.play(): attempting to create "wiek" "wiek" is an invalid sound ID." Enz.
  • yak zei: Iets zegt mij dat jij er ook een bent. Het feit dat je helemaal naar onderen skrolt om dat te zien...
  • yak zei: 't is opgelost overigens ;-)
  • aaaaaaaaaargh! (vanuit de bieb) zei: Er isdus duidelijk al ergens de mot in die bescherming gekomen, ondanks al jouw ijverige overtypwerk. vandaag heb ik helemaal geen internet meer. Ik ben een beetje bezorgd of dit nog consequenties heeft voor mijn partnership in de Int. Durian Group, de heren van de board houden niet van amateurisme.
  • aargh zei: Ik weet dus van niks, zoiets als CPUJTZ zou ik nooit zelf verzinnen, ik ga uitzoeken wie daar achter zit. Ondertussen voel ik me hier ook aardig bespied, ik weet niet of dit nog wel onder bescherming valt, dit lijkt meer op gewone controle. Enig idee hoe men je aankijkt in een provinciale bibliotheek als er dit soort geluiden uit je computer komen?
  • yak zei: Zitten daar spiekers aan dan? Tsssss
  • Kiwi zei: Ieks... yak? Volgens mij is het al zover, er wordt tegen me gepraat vanuit jouw log...
  • evt. zei: Hihi, wilde net zeggen dat ik hier niets hoor, is dat ook weer opgelost. Verder kan ik trouwens best een robot gebruiken hoor.
  • yak zei: Haha, ja, met het risico dat hij dingen kwijt maakt ;-)