KrakLog

yak is een beetje boos*

Enwel hierom! Dat euthenasie, abortus en de openstelling van het huwelijk ineens weer voorpaginanieuws zijn, alleen omdat een sluitpostpartijtje in de positie zit om dat in de publiciteit te brengen. Het zou de CU sieren als ze deze positie niet zo ordinair te misbruiken om dergelijke fundamentalistische issues op de agenda te zetten.
Moeten we dan toch om de scheiding van kerk en staat compleet te maken de wet op de zondagsrust, schrappen? Ik vond daar altijd al een grote strijdigheid in zitten op het gebied van de kerkklokken.

Morgen ben ik weer normaal hoor…

* omdat zeggen dat je verdrietig bent nog erger is.

  • Simone zei: Alle klokken luiden, bim bam bom... ben jij die klokkenluider? ;-)
  • aargh zei: Uit solidariteit heb ik vandaag ook een logje geplaatst!
  • Branwen zei: Yesssss! Gelukkig nog iemand. Van mijn geliefde mag ik mij niet zo druk maken om dit gebeuren, maar doe het stiekum toch. Gelukkig zijn er meer.
  • evt. zei: Ja yak die standpunten zijn volkomen achterhaald en belachelijk, maar zou je ook een beetje boos zijn als een kleine linkse partij de standpunten waarmee ze toch een behoorllijke winst hadden gehaald op hadden gegeven? Ik denk dat ze het voor hun achterban niet kunnen maken om dat zomaar te doen.