KrakLog

yak en U proberen misselijk te worden

Wat ons niet lukt, lukt Boris wel!
Okay, de tip was alsvolgt: zit gewoon even zoveel bijelkaar dat je er misselijk van wordt. Zeg maar het verzadigingsprincipe. Geef een kind een grote zak snoep, laat het zich een keer flink misselijk eten en hopla, het kind heeft geleerd dat het goed is dicipline te hebben, of heeft gemerkt dat het af en toe best lekker is om misselijk te zijn.
Dus U en ik hebben geprobeerd misselijk te worden van elkaar. Vandaar al die dinsdagen, ik heb niet meer geschreven over de dinsdagen, maar ze lopen nog door. En geloof het of niet, maar van misselijkheid is geen sprake, dat wil zeggen, niet bij ons. Om mij heen wordt de een na de ander mijn gekweel zat en zelfs Boris trekt vieze gezichten. En u wilt natuurlijk ook allang weer stukjes als van vroeger, heeft u ook recht op.

Maar ja, U en ik zijn nog niet misselijk, als u tips heeft zijn die van harte welkom…

  • Edwinek zei: Bij gebrek aan beter kunnen jullie natuurlijk gezamenlijk misselijk te worden van iets anders, da's alvast gezelliger dan misselijk van elkaar.
  • Petra zei: Misselijk worden? Eén grote lepel mosterd oplossen in een halve beker lauw water en dan opdrinken!
  • aargh zei: Gelukkig voor ons is er nog een Boris, die werkt redelijk kalmerend op de maag.
  • Simone zei: Tip: In elkaars bijzijn met open mond kauwen en daarbij flink kwijlen. ;-) Recept: puree van bloedworst, engelse drop, pindakaas, zure uitjes en haring in tomatensaus en een biertje na.
  • Irene zei: Ik wil helemaal niet misselijk worden, en zeker niet van U. Als je nu eens een leuk bloemkoolrecept plaatste.
  • Branwen zei: Hier heb ik niets aan. Ik word nooit misselijk. Echt niet. Heb derhalve ook geen tips. (sorry)
  • Frank zei: Ik heb eerlijk gezegd geen behoefte om misselijk te worden. Maar soms doe je er niks aan. Sommige collega's hebben op mij het effect van zure, lauwe melk. Lichte braakneigingen en de drang om snel weg te lopen. Ik weet niet of je ook zulke personen in je omgeving hebt? Als je dan toch misselijk wilt worden.