KrakLog

Extra stukje

Dat kan opgeruimd...
Stuiter stuiter stuiter stuiter! Gisterenavond hebben we voor een publiek bestaande uit een kritische Boris en een ‘not amused’ Poeseke een soort van traai oud gedaan (voor zover dat kan met een improvisatietheatervoorstelling dan he?).
Boris is zo iemand van de leer:”Ik heb mijn mening pas echt gegeven als ik er iets op aan te merken heb gehad”, maar zijn opmerking kwam niet veel verder dan dat hij niet genoemd was.
Prinses Poeseke vond het allemaal wat ‘te luid’ en dat zal ze met mijn buren eens zijn geweest, die voor het eerst sinds weken zichzelf kunnen verstaan op dinsdagavond.
Ik kan niet al te hard voor mijn medestukjes spreken, maar ik heb tot diep in de nacht na zitten stuiteren en ik durf u zonder enig voorbehoud te zeggen:

Komt dat zien, komt dat zien:

Vrijdag 15 en zaterdag 16 september
Om 20.00 uur in theater Zimihc te utrecht

MICROGELUK MetStukjes
neemt u mee op een reis
van Jammer naar Helaas
Kaarten €7,-
Reserveren: 030 – 272 34 55

Zeg af wat je vrijdag of zaterag had, regel een oppas, boek die vlucht, maar doe iets, want het is het meer dan waard! Er zijn nog een aantal kaarten, anders zou ik u natuurlijk niet lekker maken.

  • aargh zei: Ah, een open deur.
  • yak o.z.l.r.k. zei: Maar een bijzondere, die je nog gewoon in kunt trappen!
  • Lichtjuf zei: Ik schrik soms van de gelijkenis tussen Boris en Jos. Jos zou precies hetzelfde gezegd kunnen hebben!
  • dick zei: Ah, ik zie het al: je hebt de deur op een kiertje open laten staan. Geen wonder dat de buren klagen! Die van mij wachten altijd keurig met het naar bed gaan tot ons bandje (ook op dinsdagavond, trouwens) de laatste accoorden de avondlucht in heeft gestuurd. Eén minuut nadat we de versterkers uitdoen gaan aan de overkant de lichten uit en begeven zij zich naar de sponde. Eerder heeft inderdaad geen zin. Wij maken niet bepaald muziek om een boek bij te lezen of de liefde te bedrijven. Ben ik bang.
  • evt. zei: Het is dat ik al twee kaartjes heb, anders zou ik er zo één bestellen!
  • ton zei: Ik ben nog helemaal in afwachtende spanning van het voor deze week geplande (tweede keer) opa worden!
  • yak o.z.l.r.k. zei: Tsja, daar kan ik niet tegen op ton... weet je wat, we maken er een call-in van. Live bericht vanaf de kraamafdeling ;-)