KrakLog

Kleine grote kado’s

Skrieeeeeetsh

Lieve mensen, wat een feest. Ik kreeg een aankondiging door de bus dat de toplaag (8cm) van de rondweg om mijn wijk afgekrabd zou worden en opnieuw geplakt. Mijn werkkamer grenst aan die weg en dat zou weken herrie betekenen (Jeng jeng jengel, vroem en vooral SCHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKRIEIIIIIIIIIEIEIEIEIIIEIEIEISCH). Ik hoef u dus niet te vertellen dat dat geen feest was.
Vanochtend werd ik wakker van industriële machinegeluiden van schrapende aard en ik zat meteen rechtop in bed. Dat wil zeggen als Boris niet bovenop me had gezeten, want nu kon ik niet overeind komen, dat snapt u. De dag van het begin van de werkzaamheden was blijkbaar aangebroken, ik zat al te piekeren over het deels verplaatsen van de inventaris van mijn werkkamer naar de woonkamer…
Tot ik van een intima hoorde dat het een ander deel van de rondweg is en ze hier helemaal niet gaan krabben. Hieperdepiep, hiephoi. Hoezee en jipjipjipjippiejeee! Viert u mee?

De machinegeluiden zijn weg, het onkruid is van de straat weg, ik kan aan het werk, zucht.

  • Cockie zei: Wat een lief klein happertje. (Dat vraagt om een vreugderitje..) :-)
  • yak o.z.l.r.k. zei: Helaas staat het happertje in Antwerpen en een half jaar geleden, ook nog.
  • Irene zei: Wat is er mis met machinegeluiden? SCHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKRIEIIIIIIIIIEIEIEIEIIIEIEIEISCH op de achtergrond als je werkt, heerlijk.
  • aargh zei: Hoera hoera! Zal ik een stukje taart opsturen? (naar dat happertje bedoel ik, hij ziet er hongerig uit!)
  • Petra zei: Na weken herrie is rust juist weer extra fijn. Jammer dat ze niet komen...
  • evt. zei: Ja mijn deel van de rondweg dus. Ik stond er niet zo bij stil eerst, maar SCHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKRIEIIIIIIIIIEIEIEIEIIIEIEIEISCH op de achtergrond als je slaapt lijkt me ook geen feest. En Aargh, ik heb hier een andersoortig hongerig happertje en als je dan toch opstuurt.......?
  • Branwen zei: Is het dan overal hetzelfde? Hier werden wij ook geteisterd door harde schriekgeluiden en de geur van vers asfalt (heerlijk!!). We waren (zonder dat we dat zelf wisten) in ernstige behoefte van 2 nieuwe rotondes. Ja, was voor mij ook nieuws. Arme broer van mij heeft 3 weken met halfopen oogjes op zijn werk gezeten want ze hadden bedacht dat het handig was om s' nachts door te werken.