KrakLog

De Poes

De Poes

Dat ArtRage een succes was, wist u al he? Dit hierboven is mijn (helaas overleden) poes Annabelle. Voor als u ArtRage kent en denkt hoe hep ie dit gemoak, dit is niet naar voorbeeld gemaakt (dus niet overgetrokken of geimporteerd), maar uit herinnering en ik heb een stijl gepakt en heb die omgezet naar hoe ik poesen zie. Die stijl is die van Bart van der Leck. Zijn “De Kat” vind (of moet ik inmiddels zeggen vond) ik erg fraai:

Want pas op, als je iets na gaat maken, wordt je wel geconfronteerd met alle minder leuke/mooie/lieve kanten ervan. Dit is mijn kopie ervan. Al liever dan het origineel overigens. Oh, en ik ben ook met kleur bezig, want dat kon ik nooit. Ik geloof dat de belangrijkste hindernis het geklier met tuubjes was.

Als u dus wilt kliederen zonder geklier: ArtRage. Ennut is nog gratis ook!

  • aargh zei: Fijne artrage en fijne poesen, wat jammer dat in het weekend zoveel mensen het niet zien omdat ze fijn aan het fietsen zijn.
  • Simone zei: Ja, dat klopt aargh... ik was heel fijn aan het fietsen en aan het terraszitten aan het water... super heerlijk was het buiten! Annabelle vind ik prachtig en het kleurrijke geklieder lijkt me leuk als behang voor de wc. :-)