KrakLog

Troopen rooschter

Tropische tijden vragen om tropische maatregelen dus heb ik mijn rooster vertroopt. Vroeg op en siësta. Nou, laat ik het zo zeggen, vooralsnog ben ik vandaag voor het eerst vroeg opgestaan, die siesta moet nog, maar dat is wel het idee.

Nu ben ik niet zo’n vroeg opstaander (beken ik nu meteen dan maar) en toen vanochtend mijn wekker ging was mijn eerste gedachte meteen al zo bizar, dat ik mij afvroeg of dit wel ging werken.
Ik wordt namelijk elke ochtend gewekt door Joanna Newsom, dat doet mijn telefoon dan weer maar zoiets had u al bedacht natuurlijk.
Toen trouw telefoontje mij in contact bracht met Joanna was mijn eerste gedachte: hee, die werkt blijkbaar ook zo vroeg.

Ik weet dus niet of het wat wordt vandaag…

  • Edwinek zei: Tropenkolder?
  • Petra zei: Ik was tenminste vroeg op. En nu eigenlijk al toe aan een siesta...
  • Simone zei: Ach, het tropische is al weer bijna voorbij ...vanavond vallen er frisse buien en daarna kun je vroege Joanna weer uitzetten...leve het nachleve!
  • aargh zei: Nooit vermoed dat de tropen zover ten noorden van de Alpen lagen. SiĆ«sta is goed idee, maar oh er moet nog zoveel. Reisknijntje betasten bijvoorbeeld. Ik krijg het al warm bij het idee!
  • Irene zei: Twee dagen mooi weer en iedereen is geheel uit zijn doen. Wij hier in het zuiden vertrekken geen spier hoor en werken gewoon door. Janee, het is nu even een welverdiende pauze.
  • aargh zei: @Irene: Haha, kan je wel, jij daar in het koele zuiden! Mij houd je niet voor de gek!