KrakLog

Apathie

Van weer als dit word ik altijd een beetje apathisch, murw en lamgeslagen. Ik verander in een wezen dat verlangt naar de nacht en de duisternis. Of iig, de koelte die ermee geassocieerd is en laten we wel wezen: er schijnt nu een hele coole maan!
Het is dus riskant om nu een stukje te schrijven, dus geef ik u maar weer een clipje1, van mezelf, van de cd (maar vandaag voor het eerst met beeld!).

1 waarbij ik blijkbaar een filmpje als zwaktebod zie. Hoe komt dat nou weer? Oja, natuurlijk, er zijn mensen die die filmpjes niet kunnen bekijken (op hun werk bijvoorbeeld), arme kinders!

  • Edwinek zei: Inderdaad apatherend weer, waarvan gebruik dient te worden gemaakt. Pak een boek en een biertje en geniet van de rust terwijl anderen zich in de zenuwen werken omdat das Runde in das Eckige muss. Heb ik tenminste gedaan. En zet bijvoorbeeld die airco eens aan.
  • Simone zei: Heerlijk zo'n verkoelende Andeswind...;-)
  • Evt. vanuit aircogekoelderuimte zei: Filmpje is hier idd bevroren. Wel heel blij dat letters weer groter zijn.
  • Petra zei: Hoe doe je dat. Je filmpje zo mooi plaatsen. Ik kom niet verder dan een paar letters en een linkje naar de film er onder en van die embedded code begrijp ik niets... (blonT)