KrakLog

Boris vertelt wat yak zoal doet nu (deel 2)

Op een beestachtige dag als vandaag (6-6-’06) is het wel es leuk te beschrijven wat yak nou écht doet dus heb ik van eerste pinksterdag eens bijgehouden wat er zoal gebeurd is:

7:05 ik wek yak omdat ik honger heb, yak blaast me weg, ik ga bovenop hem zitten, hij draait zich nog es om, ik klim weer boven op ‘m, hij schudt me af, ik zie een gaatje zodat ik aan zijn oksel kan likken, hij duwt me ruw weg, ik geef het even op.
8:50 Tweede poging yak te wekken, ik ren achter Poeseke aan, daarna Poeseke achter mij, alles om yak wakker te maken (zonder indrukwekkend succes).
9:10 Gelukkig is de blaas van yak wél wakker geworden dus yak staat op. Geeft ons eten, zet water op voor thee, pakt zijn banaantjes, appeltje en zet reiskonijn aan.
9:20 Thee is klaar, schenkt thee in en gooit het over zijn keukentafel, precies onder alles wat erop staat. Doet de wonderlijke ontdekking dat hij maar liefst twee handdoeken nodig heeft om het zakie op te ruimen. Er wordt hierbij niet gevloekt overigens.
9:30 Yak neemt plaats achter reiskonijn, leest logjes en eet ontbijtje.
9:50 Staat op om koffie te gaan zetten, laat Poeseke in het wc om verder te eten aan haar ontbijtje
9:55 Het water voor de koffie is allang klaar, maar hij was alweer naar de kamer gegaan. Zet de waterkoker opnieuw aan, rekt zich uit en slaat een stuk van de koelkast af.
9:56 Er is écht een stuk van de koelkast af!
9:57 Jeetje, er is écht écht een stuk van de koelkast af!
9:58 Zet eindelijk zijn koffie, maar vergeet de koektrommel die er nog van gisteren stond mee te nemen en moet dus terug om die op te gaan halen.
10:00 Ik verlies interesse in het project, de zon schijnt dus ik ga lekker op het oppottafeltje decoratief liggen zijn.

Kan die zon aan?

15:04 Yak bedenkt dat hij een tin whistle heeft en wil weer eens onderzoeken of ik daar inmiddels tegen kan. Zolang ik maar naar buiten kan wel ja.
15:20 Yak is uitgefloten en ik kan weer naar binnen. Dit is het resultaat:

Ik vind het maar niks, yak zegt dat dat komt door de fluit, waar ik weer geen fluit van geloof.

15:30 Hoog tijd voor een dut (voor mijn dan he?).
17:50 Ik schrik wakker, het is etenstijd en dat vergeet yak altijd. Niet voor zichzelf maar voor ons wel (mooi he, dat ik ons zeg)!
18:05 Ik heb mijn eten op, tijd voor een slaapje.

En nu is het eigenlijk ook wel weer tijd voor een slaapje. Dag hoor!

  • Marc zei: Ik heb binnenkort een koelkast over. Zonder stuk eraf.
  • Lichtjuf zei: Onze wasmachine is sinds gisteren kapot, heeft iemand een wasmachine over?
  • Boris o.y.l.r.k. zei: Jij had je ook uitgerekt?
  • Edwinek zei: Uitgefloten door de poesen?
  • Lichtjuf zei: @Boris: Ik niet, maar waarschijnlijk een van mijn sokken wel.
  • evt. zei: Lientje, gelokt door de mooie foto, heeft met een half oor naar het gefluit geluisterd. Zo vind zij het prachtig! (Maar laat jij je oren maar heel hoor!)