KrakLog

De berichten van mijn dood…

…zijn zwaar overtrokken1. Al moet ik zeggen dat ik gisteren wel aan veel meer gevaar2 heb bloot gestaan dan me lief is. Als twee stadjers (in tegenstelling tot een zekere sebbo) wél met aargh in een heidegebied samen komen kan daar wel eens een overschot aan natuur aangetroffen worden voor de tere stadsharten. Zo kwamen wij onderstaand schepsel tegen:

Veel teveel natuur
Die wij stedelingen alleen overdrachtelijk onder het gras tegen komen (en daar zijn we op voorbereid, zodat er minder gilletjes worden geslaakt dan gisteren bij de live ontmoeting met het levend exemplaar). In mijn vak ben ik regelmatig halve variant tegengekomen, maar dit was een hele.
De zwarte variant heb ik trouwens wel eens geprobeerd te fluiten:

Maar ik denk dat het met mij en bovenstaand dierschap niets zal worden, teveel natuur voor niet rurale types als ik…

1 Mark Twain
2 lees natuur

  • evt. zei: Ja, grappig bij jou ziet het er heel anders uit! http://eventualiteiten.web-log.nl/log/5748755
  • Cockie zei: Ik vond de gefloten slotnoot het mooist! ;-)
  • aargh zei: Had ik dat even mooi geregeld he? Authentieke adders op de grote stille heide. Ik heb ze zelf nooit horen fluiten, zal Thijsse er eens op naslaan.
  • Petra zei: Eng hoor adders, zowel de halve als de hele...
  • Afra zei: Is dit een nieuw spel? Memory georganiseerd door Aargh; Het begon met zoek de schaapskooi en nu zoek de slangen.
  • Kiwi zei: Hey pssst... wist je dat er langs de spoorlijn in jouw wijkje ook slangen leven? Heuse ringslangen, zelf gespot!