KrakLog

Och och, wat kunt u dat goed!

Ik had beloofd dat ik zou zeggen wat ik er in zag. Of beter gezegd wat ik aan het tekenen was. Maar jullie hebben veel leukere dingen bedacht. Ik had een stukje willen schrijven over wat het dichtste kwam bij de ‘ondergaande zonsverduistering’, maar eigenlijk is het met dat woord al klaar. Dus een heel ander stukje:

De CD is klaar, dat wil zeggen: de liedjes zijn klaar, ze zijn bijeengeveegd tot één CD, afgewogen en weer losgeknipt om op CD als losse nummers gezet te kunnen worden. Het bonusmateriaal is klaar (of wat ik kon maken in twee uur, meer kon ik er niet in stoppen). Maar nu dus de volgende hindernis: mijn CD schrijver ging kapot bij het maken van de eerste proef-cd (pruil).
Aan de andere kant betekent het wel dat ik nu gewoon naar bed kan en ik niet tot diep in de nacht zit te vogelen om alles helemaal tip-top joepie fijn te krijgen.

Maar de CD is fraai geworden, veel beter dan ik zelf had verwacht. En als je jezelf ontstegen bent slaapt dat best lekker (zeker ook omdat ik net mijn bedje verschoond heb).

P.S. Alleen wat moet ik er nou van denken als mensen je gaan bellen als er ‘s ochtends geen stukje staat? Maar eh, dank Mees!

  • aargh zei: En dan nu lekker een weekje vakantie! Oh nee, eerst dozijntje cd-schrijvers kopen en aan het werk zetten.
  • Irene zei: En rest ons de vraag wat een doedelijzer eigenlijk is. Want wij zijn heel vasthoudend en willen alles weten.
  • yak zei: Doedelijzer is een vervelend blauw plestik plaatje met een enge nare pen, als drukgevoelig, muisvervangend tweespan. Het -werkt- maar het werkt niet meer als je reiskonijn gehiberneerd is geweest. Dus ik vrees dat om hem weer te kunnen gebruiken, ik 'm opnieuw moet opstarten en daar heb ik niet zoveel zin in.
  • ton zei: Alvorens het opstarten moet 'ie natuurlijk eerst afgestart worden. Logisch dat je daar geen zin in hebt.