KrakLog

krak, boem aargh!

DIT IS EEN OM TECHNISCHE REDENEN VERLAAT STUKJE
(nouja, ik lieg, ik had ‘m op volgende maand gezet… En dank, trouwe lezer dat u mij daarop attendeert!)

Ik heb op het ogenblik geen woonkamer en ik zal blij zijn als ik dat weer wel heb. Ik ben druk bezig met het maken van de CD en daarvoor is mijn woonkamer omgebouwd (nee, geen foto sorry) tot een ware tienerkamer van spullen (zo moest ik woensdag avond ineens mijn soldeerbout pakken in mijn basgitaar te roeren, ach over die basgitaar moet ik ook altijd nog eens een stukje schrijven, als daar één snaar op breekt is hij total loss, maar dat maakt ‘m eige… nee daar schrijf ik wel eens een stukje over). Alles helemaal op gemak ingesteld, maar echt wonen kun je er niet meer. Morgen (vandaag dus) ga ik ‘m maar zoveel mogelijk links laten liggen, want ik heb helemaal geen tijd (werk en verjaardag (niet van mij)).

Maar dit stukje ging over een heel ander probleem, als ik namelijk lekker onderuit zit de boel te mixen, dan kom ik met mijn voeten op een soort verhoginkje. Heee? Wat zou dat zijn. ‘My investigating feet’ gaan dan het gevonden verhoginkje aftasten, hee, oh, kijk daar houdt het op, het is best vrij breed, hm, tsjee, wat zou dat zijn. Hee kijk er zit iets glads op “KNAL”, dat was dus de stekkerdoos waarmee een hoop spullenboel ineens uitgeschakeld wordt, dankjewel investigating feet, vraag volgende keer eerst the inquisitve eyes om je te assisteren ja?

KIJK TROUWENS VOOR HET ALLERLAATSTE NIEUWS EVEN OP DE MICROGELUK SITE  🙂

  • aargh zei: Duh! Met een sok over mijn kop zou ik ook overal tegenaan lopen
  • evt. zei: Ik dacht dat de technische reden was dat je je wekker niet gezet had ;-). En heeft je investigating feet nog wel gediscoverd wat het was?
  • yak zei: Eh, je weet toch dat ik uit Barrevoetssluis kom?!?
  • Petra zei: Ik hoef het ook niet te zien. Ik heb twee tieners thuis!
  • yak zei: Dan weet je inderdaad hoe dat eruit ziet ja. Ik schaam me echt een beetje ;-)
  • aargh zei: Ik kon mij niet voorstellen dat ongeblindoekte voeten het verschil tussen een verhoginkje en een stekkerdoos niet zouden waarnemen. Maar dit zijn blijkbaar erg domme voeten. Misschien een beetje koud? daar worden ze afwezig van.