KrakLog

Microgeluk

Microgeluk in overvloed
Was het hier de laatste tijd een beetje stil rond het microgelukgebeuren, dat gaat veranderen (hoewel, nouja, vandaag dan). De datum dat u kunt gaan reserveren treedt nader en de website heeft ook weer een nieuw schopje gekregen (niks spectaculairs hoor). En waarschijnlijk gaat vandaag de aankondigingsmailing de deur uit, dat wil zeggen, als Albert Heijn z’n best heeft gedaan.

Maar er is meer microgeluk te beleven. Zo heb ik bijvoorbeeld besloten1 mijn haar er dit jaar niet af te halen. Een dapper ferm en fier besluit. Honey sway key mallie punselie2.

Goed, ga ik nu snel kijken of ik die groene verf en letters van mijn muur kan krijgen…

1 Nouja besloten, ik durf het dus toch niet, het duurt zo lang voordat het weer aangegroeid is he? Zie het dus niet als onwil, maar ondurf. Volgend jaar misschien?
2 Och, wat waren die toch lekker, zijn ze er nog, van de week eens in de super kijken.

P.S. Ik doe heel bewust niet mee aan de vreemdelingenhaat googlebomb.

  • Pascal zei: Je haar zit goeoeoed.
  • Cockie zei: Zo'n krulletje over mijn voorhoofd... daar heb ik vroeger heel erg mijn best op zitten doen. P.S. Goeie actie, dat wegpoetsen van dat portret.
  • aargh zei: Ai, nou loop ik alleen met een kale kop!
  • yak zei: Tsja, dan kan ik niet achter blijven, dan moet het er toch maar af he? Vind je het erg als ik nog heel eventjes wacht?
  • aargh zei: Wacht op z'n minst tot je een leuke krulletjespruik hebt!
  • aargh zei: Oh nee, een michael Jackson pruik bedoelde ik. Is dat nou met of zonder krulletjes?