KrakLog

Broenstig

All the spuds you can eat!

Hoewel Boris en ik heel Intiem zijn is hij heel duidelijk hetero. Als dat geen openingzin is, dan maar niet. Hoe ik daar op kom? Ik zag Boris net heeeeel broeierig naar Poeseke kijken. Echte broenstige blikken. Dus ik tsjet dat naar E., waarop zij:

– Ja, dat had ik al eens gezien. {passage discreet verwijderd}
– Help, kijkt hij ook zo naar jou?
– Dat heeft ie wel es gedaan (Als het maar een vrouw is hè?)

Ik zag na een jaar dus voor het eerst die blik. Boris is overduidelijk hetero en waarschijnlijk een heeeeel goeie dekkater geweest. Maarja, met mij knoerkelt ie weer he? En daar heb je gelukkig geen love-spuds voor nodig 😉

P.S. Ik ben geloof ik nu een uur kwijtgeraakt met het proberen achterhalen wie deze juffrouw is. Ik weet dat het beeld bij Buckingham Palace staat, maar ik kan alleen maar raden wie het is en dan denk ik dat het de godin van de impopulaire operaties is, i.v.m. sikkel, ziet u?

  • Marc zei: Heb ik een vrije dag, MOET ik gewoon uitzoeken wie die juffrouw is. Volgens Wikipedia is het een zeemeermin: http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Memorial_%28London%29 maar waaorm die nou een sikkel mee zou moeten nemen? eerder een harpoen, zou ik zeggen.
  • Ingrid zei: Ik ga dat eens van dichtbij bekijken, binnenkort :-)
  • yak zei: Kijk dan ook even of zijn piepers er nog aan zitten ;-)
  • aargh zei: De Sneekse Snikkelsnijdster! http://www.neneh.nl/galerij%202005.htm