KrakLog

Met jezelf spelen (muz.)

Pratchett weet niet waar hij het over heeft als hij zegt dat schrijven het leukste is dat je kunt doen in je eentje. Als ik met mezelf speel, eh, muziek maak, heb ik zeker zoveel plezier als met schrijven.

Goed Blues is leuk, alleen het is een soort ‘write only’ of beter ‘play only’ muziek. Leuker om te spelen dan om naar te luisteren. Geef me een gitaar en ik speel lekker de hele middag 12 maten bagger, heerlijk. Maar om u daar nou mee lastig te vallen? Dus wat doe je dan, je draait proef. Proefpersoon 1 vond het “lekker ja”. Proefpersoon 2:”Ik zit heerlijk te luisteren”.

Wat heb ik namelijk gisteren zitten doen? Ik heb een broodrooster genomen en een gootsteenbakje en daar wat percussie mee gedaan. En vervolgens ben ik lekker met mezelf gaan spelen, hup één keer bas drie keer gitaar. Joepie om te doen dus, maar eh, nouja…

Ach dan moet ik u er toch maar mee om de oren slaan. U kunt ook gewoon niet op het driehoekje klikken, da’s ook een oplossing natuurlijk.

P.S. Voor de mensen die moeite hadden met het script gisteren er is een clipje bij het stukje gezet, kunt u het zelf zien…

  • aargh zei: Niet om erg lang aan te horen inderdaad, maar 't is heerlijk relaxend met je zelf spelen, dat geloof ik graag. Ik mis alleen het vensterbanktegeltje. Dat zou beslist nog iets waadevols kunnen toevoegen.
  • Cockie zei: Je bent best virtuoos bezig met dat gootsteenbakje.
  • Simone zei: Ik kan weer niet op het driehoekje klikken en dat is geen oplossing, want ik wil je gootsteenbakje horen. ;-) Heb jij enig idee waarom ik weer een vierkantje zie met 4 srollbalkjes?
  • yak zei: Nee, het spijt me heel erg. Het zit in de pen om een nieuwe player te gaan maken, maar die is er nog niet. Tot die tijd kan ik je alleen helpen met een linkje naar de mp3 http://log.krak.nl/wateenswas/organicradioversion.mp3 sorry.
  • yak zei: Nou, even ingespannen dus. Een nieuwe player. Doetie het nu wel? Ik hoop het.
  • Simone zei: Ja geweldig Yak, hij doet het nu prima! Bedankt. En de keuken-percussie klinkt verrassend goed. :-)