KrakLog

Iben Hjejle(2)


De vraag is natuurlijk, mag je twee keer over een iemand schrijven, terwijl je eigenlijk niks over die persoon te vertellen hebt? Ach nouja. Ik doe het gewoon, of nee, beter nog, ik vertel gewoon wél iets over haar. Ik heb het natuurlijk over de dame in de titel, Iben Hjejle. Ik schreef al eens eerder over haar, dat wil zeggen over haar achternaam en wat je daarmee kunt. Maar vandaag gaat het over Iben zelf, want dat wil ik namelijk graag even kwijt hier: A. en ik waren het er over eens, dat Iben met afstand de fraaiste glimlach ter wereld heeft, grote afstand. Zo, dat is eruit!
En dan te bedenken dat er mensen wegverhuizen uit het land van Iben, tsk tsk tsk…

Mensen die vraagtekens en kruisjes zagen, heel goed, want er stond een plaatje dat er niet was. En omdat het er niet was heb ik het maar weggehaald

  • aargh zei: Macleans, duidelijk! Maar eh, de neus mag er ook wezen hoor.
  • evt. zei: Voor die glimlach heb je al genoeg aan de bovenste helft van de foto (mond is niet eens nodig). En waar is de link naar het andere stukje?
  • yak zei: http://www.google.nl/search?q=iben+kraklog
  • Ingrid zei: Heb je ooit een film van haar gezien ? Ze is namelijk nog een erg goede actrice ook. Maar goed als ik moet kiezen tussen een land met Iben of een land met Bill en David, tja, dan lijkt de keus me niet zo moeilijk ! tsk tsk tsk ! :-)
  • yak zei: Jahaaa. Anders had ik haar nooit 'ontdekt'. Een van mijn favoriete films High Fidelity. En omdat ik vrijwel zeker weet dat er mensen zijn die zich bij de foto niet echt iets voor kunnen stellen, staat hier, als het even meezit, morgen een fragment met de alles verzengende glimlach.
  • Simone zei: Ja, haar heerlijke glimlach, maar mijn lach kun je zelfs op afstand horen...Hjejle...:-))
  • yak zei: Och, je had me over de gracht moeten horen bulderen gisteren ;-)