KrakLog

U vindt spam erg? Ik lig er van wakker.

Echt waar. Stelt u zich een zaterdagavond voor (ja, zaterdag, sorry), het wordt al laat. U zit even te genieten nog van een liedje dat je ineengeflanst hebt om de nieuwe spiekersch en te luiden en het is al laat. Ver na kinderbedtijd. Een lekker glaasje Szchlswrorowofsnić, nee Sczcicwlicicici, nee. Even kijken want als ik lieg wil ik dat wel vanaf het etiqwet doen. Zubrówka, zo ziet maar weer, de fantasie is altijd weer schilderachtiger dan de werkelijkheid, of was het nou andersom (ai, ik verzand, ik verzand!).

Anieswaai, ik was voorbij kinderbedtijd naar bed gegaan en lag nog even lekker met Boris te knoerkelen en flop, ik was weg. Ha, lekker. Tot ik om een uur of, wat zal het geweest zijn, half drie, drie uur, ineens ‘fwiehoehhhhh’ hoorde. Prak! Was mijn eerste gedachte, want ik vloek heel kuis, zelfs in mijn hoofd. Een mailtje dus, maar van wie, op dit tijdstip. Maar nee, ik zou me niet uit mijn warme bedje laten lokken. Ohnee, stom genoeg zijn om de pc aan te laten okay, maar daar mijn bed voor uitgaan, ohneenenenee.
Neeeeee, nenenenenennee, neenee, ik doe het niet. Waarmee ik me zo wakker opwond dat ik maar ben gaan kijken en jahoor. Er waren weer erg goedkope stokken of bonden waar iemand mij over moest tippen op dit tijdstip.

En dan hoop je dat je, omdat je op een ongoddelijk tijdstip wakker bent een briljante inval krijgt waarmee het hele voorval waardevol en fijn zou worden. Maar nee, u ziet het, meer dan een stukje houd ik er niet aan over.

 • Edwinek zei: Briljante inval: geen geluiden bij eventen.
 • P azni zei: Was het misschien een tel sell spam met info over het beroemde Yubisaki kussen waarop je van een ongestoorde nachtrust kunt genieten?
 • Anne zei: inderdaad PRAK! (met hoofdletters)
 • Irene zei: Niet meer dan een stukje? Is dat dan soms de moeite niet waard? En dan nog wel een met het woord "knoerkelen" erin. Me dunkt.
 • aargh zei: Dus als je geen stukje klaar hebt: pc aan laten staan! (en doe maar geen stokken en bonden, de boel zakt!)
 • LS zei: Jammer van je nachtrust, maar een heel erg leuk stukje!
 • yak zei: @Edwinek: Is een idee, maar haalt nogmeer schilderachtigheid van de werkelijkheid af (of was het nou andersom?) @P azVi: och, Yubisaki, is dat met van die plastic bolletjes? @Anne: Als ik helemaal wakker was geweest had ik wel in kapitalen ge-prakt, maar was nu nog soezelig, dat maakt het allemaal wat zachter. @Irene: Er moet meer geknoerkeld worden @aargh: Ja, al die personeelsstokoptieplannen die uitgeoefend worden he? @LS: Maar is dat wel een eerlijke ruil, vraag ik me dan af he?
 • P te H zei: @yak: ja, dat is 'm en als ik zie wat er allemaal mee kan, kan ik me niet voorstellen dat je er op kan slapen.
 • Kiwi zei: Hey psssst... *fluistermodus* Misschien helpt het als je die mooie nieuwe pc-speakertjes uitzet voordat je gaat slapen... ;-)
 • evt. zei: ahhh, zullen we je dan maar ter compensatie briljante invallen toezenden, dan wordt het toch nog waardevol. Als ik er één heb, mail ik 'm wel. Desnoods midden in de nacht!.
 • Simone zei: :-)
 • ton zei: Spam, is dat geen corned beef?