KrakLog

Blote billen

Stel je loopt naar de balie van een instituut, je bent aan de beurt en de juffrouw aan het loket gaat staan en zegt:”Momentje, ik kan u even niet helpen hoor, ik heb namelijk zo’n puist op mijn k*nt! Kijk maar!” En ze laat haar broek zakken om de bult te tonen.

Ondenkbaar he? Gelukkig maar, want waar zou het heen gaan met de wereld als het wel zo zou gaan. Toch is het niet veel anders dan dit:

(Hier had een foutmelding moeten komen te staan van de dienst http://www.yousendit.com een fout die de blote billen van de server en haar software liet zien, maar blijkbaar heb ik iets gedaan waardoor de pagina weg ging. Ik ben nu ontroostbaar, dat snapt u.)

Ach laat ook maar…

  • LS zei: Hoezo ondenkbaar? Ooit kocht ik een paar schoenen bij de Scapino en toen ik wilde afrekenen, zei het meisje bij de kassa: "M'n navel legt open!" en stulpte haar naveltruitjesbuik in mijn richting. Het was haar nieuwe piercing, moet u weten. "Kind", zei ik, "ga naar een dokter. Maar mag ik nu even deze schoenen afrekenen?" Het leven is hard.
  • Simone zei: Ik heb 'ns gelezen op een log dat er mensen zijn die hun blote billen tegen een ruit drukken om te shockeren...vreemde gewoonte?
  • Marc zei: Ik maak wel eens mee dat mensen hun blote billen tegen mijn weblog aandrukken, om me te shockeren. Maar daar ben ik inmiddels aan gewend.
  • aargh zei: Zij die zachte waren serveert in haar blote billen, Ik begrijp dat ik iets gemist heb.
  • ton zei: Begrijp ik het goed dat aargh alleen harde waren in combinatie met blote billen weet te serveren?
  • yak zei: Zo zie je maar weer, ik zet een eerste rustige stap op het hellend vlak en roetsj ;-)