KrakLog

Kent u dat?

Aan de ene kant hoop ik van niet. Maar als wel, dan kunt u des te beter meegenieten van mijn euforie.
Ik heb namelijk een technisch beroep, maar dat wist u mogelijk al. En dat betekent dat ik dingen bouw, neem als analogie maar een huis, hoewel ik helemaal geen huizen bouw hoor. Je hebt een hele tijd aan het huis gebouwd, maar steeds met alleen zicht op waar je mee bezig bent, heel lokaal. Je hebt een jaar het huis niet meer gezien en ineens kun je het huis van afstand bekijken en realiseer je het: Het dak zit aan de onderkant en dat terwijl er al mensen in wonen. Op dat moment moet je het huis dus om gaan keren en moet je dat hele huis in je hoofd hebben, want kunnen alle constructies wel tegen deze manouvre? En al het huisraad moet netjes meegedraaid worden, liefst zonder dat de bewoners er iets van merken.
En als het dan gelukt is heb je een fysieke ervaring die niet te beschrijven is en heb je behoefte aan een verschoning. Dus dat ga ik maar gauw doen.

Kijkt u ondertussen maar even naar deze reclame.

  • Cockie zei: Geweldig. In een woord. Jouw euforie en dat koor.
  • Simone zei: Wat heb jij een enerverend beroep zeg...ik krijg het er warm van! Deze koorpartituur ziet er behoorlijk spannend uit...ik krijg direct zin om mee te "zingen" voor zo'n flitsend reclamefilmpje. :-)
  • aargh zei: Lekker he, beetje high. Zijn de bewoners van het huis zich helemaal niet bewust van de omwenteling die heeft plaatsgevonden?
  • yak zei: @Simone: Ja Boris zei al dat je een lekker stukkie kon zingen :-0 @aargh: Als ze goed kijken is de onderkant van de trap wel erg vies ;-)
  • evt. zei: Hè lekker! Maar met het fundament zal het wel goed gezeten hebben!