KrakLog

Aan de accu kan het niet liggen…

Het kan kapot
Ik was vrijdag getuige van een miljeuramp en ik heb er niets aan gedaan. Eigenlijk realiseer ik het me nu pas, maar ik weet niet wat je daar in Antwerpen mee zou moeten, wie bel je? Welke authoriteit schakel je in? Ik weet het niet, dus ik hoop maar dat een oplettende local dat inmiddels gedaan heeft, want een accu in deze toestand is geen goed nieuws (heb ik me laten vertellen, lood he?).
In Utrecht heb ik er wel eens de miljeupoliesie over gebeld, die gingen er heel serieus op in, om waarschijnlijk terug naar de koffie te gaan nadatik opgelegd had, maar toch! Goegelen op milieupolitie en uw woonplaats is meestal genoeg, doen hoor! Al was het alleen al om de koffieconsumptie omlaag te helpen.

  • aargh zei: Ik heb ooit de milieupolitie gebeld omdat buurtgenoten bielzen en andere troep die beter niet verbrand kan worden op de paasbult achter mijn huis hadden gegooid. Er kwam een politieauto voor mijn deur, en een geuniformeerde ambtenaar die mij vertelde dat ik maar op moest passen dat ik niet de zeikerd van de buurt werd. Dat heeft toch zeker een liter koffie gescheeld.
  • Irene zei: In BelgiĆ« is dit normaal bermmeubilair, daar kijkt niemand van op.
  • Simone zei: Het is nog niet te laat...kom op Krak kom in actie...je hebt toch wel wat over voor eeuwige roem in BelgiĆ«?
  • P boven zei: Het is volgens mij geen accu maar een Varta krantenbak. Geen paniek dus. Alhoewel, er is ook veel ongezond nieuws.
  • Irene zei: @P: :-)))
  • yak zei: @Simone: Eeuwige roem als eerste beller van de milieupolitie aldaar? @P: Ik vond 'm ook al zo groot ;-)